Suroviny
Air Brush
Nově stříkám dorty i pistolí Air Brush (dort je potažen bílým fondánem) a je nastříkán požadovanou barvou, dorty se dají krásně stínovat, používat šablony atd..
Ochucující tresti, aroma
Nejčastěji k ochucení používám čerstvé suroviny,
např : jahodový krém : rozvařené, propasírované zredukované jahody vmíchané do krémů krém perfektně ochutí, takto se dá postupovat i s ostatním ovocem.
Pro nevšednější chutě používám ochucující tresti - mandlové, lískooříškové apod..
Gelové barvy
K probarvení potahované hmoty používám gelové barvy amerického výrobce WILTON
Barvy jsou vysoce koncentrované
barvy se dají vzájemně míchat
jsou bez příchutě
jsou vhodné jak k barvení potahovacích hmot, tak i těsta či krémů
(Barvy WILTON lze bez obav použít k obarvení potravin určených ke...
Smartflex velvet
Sněhově bílá, extra pružná hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů a modelování figurek. Při modelaci i potahování je velmi pružná, nelepí se, rychle si drží tvar a "nesesedá" ani při tvorbě větších předmětů.
Složení: cukr, glukóza, pitná voda, hydrogenovaný tuk z...