Suroviny

Air Brush

Nově stříkám dorty i pistolí Air Brush (dort je potažen bílým fondánem) a je nastříkán požadovanou barvou, dorty se dají krásně stínovat, používat šablony atd..

Ochucující tresti, aroma

Nejčastěji k ochucení používám čerstvé suroviny, např : jahodový krém : rozvařené, propasírované zredukované jahody vmíchané do krémů krém perfektně ochutí, takto se dá postupovat i s ostatním ovocem. Pro nevšednější chutě používám ochucující tresti - mandlové, lískooříškové apod..

Gelové barvy

K probarvení potahované hmoty používám gelové barvy amerického výrobce WILTON Barvy jsou vysoce koncentrované barvy se dají vzájemně míchat jsou bez příchutě jsou vhodné jak k barvení potahovacích hmot, tak i těsta či krémů (Barvy WILTON lze bez obav použít k obarvení potravin určených ke...

Smartflex velvet

Sněhově bílá, extra pružná hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů a modelování figurek. Při modelaci i potahování je velmi pružná, nelepí se, rychle si drží tvar a "nesesedá" ani při tvorbě větších předmětů. Složení: cukr, glukóza, pitná voda, hydrogenovaný tuk z...

Tvorba webových stránek zdarma Webnode